Dom > Vijesti > Sadržaj

Uklanjanju štetnih tvari iz ormara

Wuxi XSX metalni materijali co | Updated: Apr 05, 2016

Ormari su trenutno u čestoj Uporabi. I prema njihovim materijalima, oni se mogu podijeliti na različite vrste: drvo, plastika i čelik. Kao hardwearing čelika filing ormarića imaju prednosti u sigurnosti i udobnosti, tako omiljen od strane mnogih tvrtki. Međutim, ormar u boju u spreju i sprej u prahu će uzrokovati štetne ostatke, koji ne samo zagađuje okoliš, nego isto tako naškoditi .ljudskog tijela. Dakle, kako biste uklonili ostatke štetnih tvari u kabinetu?

1. stavljanje novi kabinet ventile, podnošenja ormarić s ljepila, boja i drugih štetnih tvari njihov okus i želite zadržati ventilacije Zavoda, čime se smanjuje sadržaj formaldehida, čime se smanjuje štetu za ljudsko tijelo.

2. koristeći Ugljik apsorber za apsorpciju Formaldehid. To je sigurnija metoda i operacija je jednostavna, ili u uredu kabinetu mogu biti smješteni unutar malo, više pogodno za niskim sadržajem formaldehida u uredu.

3. biljka apsorpcije. Ovo je također jedan od zajedničkih metoda, postavljeni sobne biljke apsorbiraju Formaldehid može igrati ulogu. Kao što pauk biljke, Aloe, Agave, zelene biljke, tako da ne samo mogu smanjiti razine Formaldehid i ostale štetne tvari, kao i poboljšati uredskom okruženju, poboljšati raspoloženje zaposlenika.

Contact Us
Wuxi XSX metalni materijali co
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Hongta Indutstrial zona, Gaocheng grad, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Dobiti najnoviji posebnih ponuda i popusta informacije koje se šalju na vašu email adresu.
Wuxi XSX metalni materijali co