Dom > Vijesti > Sadržaj

Primjena aluminijske legure Profili U Namještaj

Wuxi XSX metalni materijali co | Updated: Apr 06, 2017

360 截图 20170406094523691.jpg Kao što svi znamo, aluminijske legure profila je neka vrsta male težine, visoke čvrstoće, zelena konstrukcijskog materijala. Zbog odlične mehaničke karakteristike i performanse obrade, postoji "Green Wood" talas u oblasti arhitektonskog namještaja.

Zbog jedinstvene mehaničke osobine, postoje razni oblici namještaja s aluminijske legure strukture. Oni su uglavnom podijeljeni u fiksni, prenosivi, sklopivi vrste.


fiksni

Fiksni tip je normalno sa svim komada namještaja u kombinaciji usput zavarivanja. Odlikuje se uniformi silom, sa stabilnim i odlične performanse, smanjuje proces instalacije. Ali nedostatak je u tome što zauzima prostor, što nije pogodno za skladištenje, pakovanje ili transporta.


oduzet Tip

Oduzet vrste mogu se podijeliti u oduzet i složen one. Oni se često koriste u stolovi, stolice s aluminijske legure profila strukture. Primjena planarne povezivanje zasniva se na osnovni oblik povezivanja. Obliku namještaja može se mijenjati kroz zakovica sklapanje. Odlikuje se malo prostora popunjenosti, pogodan za skladištenje, transport.


rastaviti Tip

Rastaviti aluminijske legure namještaja sastoji se od metalne komponente, pomoćni dijelovi, konektori, dijelova i komponenti vijcima, vijci, matice link itd Rastavljanje je najčešći oblik aluminijske legure profila strukture. Zbog strukture demontaže u dizajnu primjene industrijskih principa, delovi su standardizirani, generalizirani, serijalizovani, čime se pojednostavljuje broj specifikacija dijelova. U skladu s tim, to produžava vijek trajanja opreme, smanjenje troškova proizvoda. Da se prilagode modernizaciju velike industrijske proizvodnje, ona postaje budući pravac aluminijske legure dizajn i proizvodnju namještaja.

Contact Us
Wuxi XSX metalni materijali co
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Hongta Indutstrial zona, Gaocheng grad, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Dobiti najnoviji posebnih ponuda i popusta informacije koje se šalju na vašu email adresu.
Wuxi XSX metalni materijali co