Faktori koji utječu na kvalitetu aluminijskih školjke

Wuxi XSX metalni materijali co | Updated: Apr 25, 2016

Kao prvo, aluminijskoj kutiji proizvedene pod visokim temperaturama, ljuska proizvodnja aluminija je prebrzo da intenzitet hlađenja nego veći, što je dovelo do neke elemente ne može biti u elementu legure s promjenom potrebe u vremenu predviđenom. Postoji igličastih struktura i tvrdoće materijala, što je relativno visoka, jadni duktilnost. I proizvodni proces ima niska vlačna čvrstoća, pojavit će se ne samo u visoke temperature, pojavit će se žuta hrđa i pukotine.

Iskustvo u proizvodnji aluminija su zrnaste prisutnost neravni. Ako ovaj Bur nije očistiti, takve čestice često imaju u obliku punoglavca repa sa sljedećim. Da gledaju pod mikroskopom, nečistoća prisutna boja je siva, koje sadrže puno željeza.

Aluminijska ljuska i neke nečistoće može utjecati na funkciju cijelog ljuske i ljuska unutra proces od aluminija. Ako preradu nisu dovoljne, tla, preradu agent, pokrivna agenta i premazi u prahu i oksida nečistoća se miješaju s ljuske koje bi za posljedicu smanjenu kvalitetu aluminijskih kućišta.

Contact Us
Wuxi XSX metalni materijali co
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Hongta Indutstrial zona, Gaocheng grad, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Dobiti najnoviji posebnih ponuda i popusta informacije koje se šalju na vašu email adresu.
Wuxi XSX metalni materijali co