Aluminijske legure u okvira bicikla

Wuxi XSX metalni materijali co | Updated: Mar 27, 2017

2008881078942_2.jpg

Kao renomirane metala daje svoje niske gustoće, svestranost i snaga, Aluminij je kritična širok otkos od industrije, od gradnje do sportske opreme. Provjerite svoje prirodne atribute Aluminij apopular materijal u proizvodnji okvira bicikla. Iako postoje razne mateirals može poslužiti u izgradnji okvira bicikla, aluminijske one postaju popularni u biciklističkom svijetu nedavno.


ZAŠTO JE ALUMINIJSKE LEGURE DOBRO ZA BYCILE OKVIRE?

Aluminijske legure je široko dostupna lagan okvir materijal. Čelik, najčešće bicikl u duhu načiniti mateiral, je gotovo tri puta veća od težine. I whatand #39; s više, aluminijski okviri zahtijevaju bez promjene susbstantial dizajna ostati niža težina bicikle. Zbog karaktera, Aluminij postaje aideal izbor za utrke okvira bicikla.

Za razliku od čelični okviri, aluminijski bicikli su protiv hrđe i nisko-održavanje, koje su idealne za obilazak bicikliste i one koji se normalno vozi u mokrim uvjetima.

Iako aluminijski okviri su obično skuplji od onih čeličnih, oni su relativno jeftin zbog izdržljivosti, stabilnosti i male težine. I #39; s afforable materijal za vozače na svim nivoima znanja.


ŠTO ALUMINIJSKE LEGURE KORISTE ZA OKVIR BICIKLA?

Postoje dvije aluminijske alloytypes koristi u biciklizmu industrije, 6061 i 7005, i različitih tehnologija povećanje njihove učinkovitosti.

6061 je legura sastoji se od aluminija, magnezija i silcone i consdered na 7005, izrađene od aluminija i cinka, iako potonje čini otpornijima. Kada je riječ o bicikli okviri, razlike između razine otpora su također incluenced faktori kao što su zavarivanje kvaliteta, Oblikovanje cijevi i debljine.

Contact Us
Wuxi XSX metalni materijali co
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Hongta Indutstrial zona, Gaocheng grad, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Dobiti najnoviji posebnih ponuda i popusta informacije koje se šalju na vašu email adresu.
Wuxi XSX metalni materijali co