o nama
Obratite nam se
Tel: +86 510 6653 3350
Faks: +86 510 8791 1758
Dodati: Hongta Indutstrial zona, Gaocheng grad, Yixing, 214201, Kina
Dom > o nama

Osnovan u 2010, Wuxi Xing Sunxing Metal materijali co, Ltd (XSX) je profesionalni proizvođač aluminijskih profila, dio željeza, čelični proizvod i druge metalne srodnih proizvoda.

Godine, XSX je bio posvećen za istraživanja i razvoj ovih metalnih profila i proizvoda uz visoku preciznost i izvanredne performanse. I danas smo postali pouzdan dobavljač prestižne nacionalne i internacionalne kompanije rade u struci visokogradnja, rashladna industrija, solarna industrija, električna i elektronike, uredski namještaj i vanjski leisures itd.

XSX je prošao provjeru kvalitete ISO9001 i kontrola kvaliteta osoblja račune za 30% svih zaposlenih. Uvijek vjerujemo da izvanredna kvaliteta dolazi od stabilan i profinjen radnika sa standardiziranim operacije; i zadovoljstva kupaca dolazi iz učinkovite i profesionalne usluge.

Naš međunarodni poslovni odjel nalazi se u centru grada s iskusnim vanjskotrgovinski tima. Pružanjem pravodobne i vrhunsku uslugu, nadamo se da ćemo smanjiti razmak između nas i svakog kupca.

XSX se koncentrira na vrijednost kreacije!

XSX je profesionalan i pouzdan!

XSX pridaje važnost sigurnosti, zdravlja i zaštite okoliša!

Contact Us
Wuxi XSX metalni materijali co
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Hongta Indutstrial zona, Gaocheng grad, Yixing, 214201, Jiangsu, Kina
Komunikacije
Prijavite se za ekskluzivni ažuriranja
Dobiti najnoviji posebnih ponuda i popusta informacije koje se šalju na vašu email adresu.
Wuxi XSX metalni materijali co